TJÄNSTER

Butiksrutor

Många affärsinnehavare och fastighetsägare får ibland sina skylt-fönster eller rutor på entrédörrarna förstörda.

Vi levererar och byter ut stora fönsterpartier och butiksrutor åt småföretagare och stora företagskunder.

-

Energiglas

Att byta ut dina vanliga fönster till energiglas (energisparglas) samt byta tätningslister kan minska din värmekostnad. Många gånger är det lönsamt att byta innerutan och behålla fönsterkarmarna i stället för att byta hela fönsterpartiet.

Energiglas har belagts med en metalloxid som är så tunt att det är i princip osynligt för ögat.

-

Inredningsglas

Glas går att få i alla möjliga färger, mönster och former. Så att skapa dekorativa miljöer med hjälp av glas ger många fördelar och det är bara din egen kreativitet som sätter gränsen för vad du vill göra.
 

Glasräcken

Vi levererar och installerar moderna och säkra glasräcken från ett stort och varierat sortiment att välja mellan i samma säkerhetsklass som ett stålräcke. Självklart tillverkas alla våra balkongräcken, altanräcken och trappräcken i säkerhets- glas. Hos oss hittar du även broräcken och wire-räcken för både inom- och utomhusbruk.


Glasväggar

Vi byter och installerar glasväggar som håller ljudnivån nere utan att begränsa ljusflödet och gör det möjligt att använda varje kvadratmeter smart och snyggt. Väggar av glas som får  bostads- eller kontorsytan att kännas rymligare. Med skjut-dörrar får du en extra flexibel avskärmning där du kan öppna upp eller skärma av för ljud omkring dig som du själv vill.


Entrétak i glas

Ett glasparti vid hotell-, butiks- eller kontorsentrén ger en välkomnande känsla och skapar ett skönt ljusflöde genom byggnaden. Vi levererar och anpassar eleganta entrétak av glas helt efter dina behov och önskemål som låter dig se himlen. Det är dessutom snyggt, stilrent, funktionellt och skyddar effektivt mot regn och rusk.


Fönsterrenovering

Vi renoverar och byter ut stora fönsterpartier för fasader och entréer. Alla tillhörande stål och aluminiumpartier special -tillverkas efter mått och krav på funktion tex. isolering, buller, brandskydd, inbrott eller skydd från solvärme. Moderna energiglas sänker också fastighetens värmekostnader rejält.


Stänkskydd i kök

Glaspanel på väggen är trendigt och snyggt. Det förnyar och förändrar rummets karaktär på ett spännande sätt. Därför levererar vi glaspanel som stänkskydd till ditt kök. Välj ett genomskinligt, tonat eller ett lackat glas där den bakom-liggande väggen syns igenom. Eller varför inte ett spegelglas? Glaspanel i stora partier med få eller inga fogar gör att du enkelt kan klä hela väggar eller utvalda väggpartier.


Duschlösningar

Vi har fräscha och moderna duschlösningar för alla badrum. Duschglas är en enkel, stilren och anpassningsbar lösning som passar till alla badrum oavsett storlek. Du kan själv bestämma storlek, glas, beslag och fästen - och därmed få duschen precis som du vill ha den. Dessutom är det både hållbart och snyggt.